Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Néhány videóklipp a DM-től képes leírás - Depeche Mode - DM.tlap.hu
részletek »

Néhány videóklipp a DM-től - Depeche Mode - DM.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: depechemode.tlap.hu » Néhány videóklipp a DM-től
Keresés
Találatok száma - 10 db
A Question Of Lust

A Question Of Lust

A Question of Lust a DM 16. kislemeze, 1986-ból, érdekessége, hogy Dave Gahan helyett Martin Gore énekli a dalt. A Black Celebration stúdiólemezen is szerepel a szám, ami a Depeche Mode 1986-ban megjelent, sorrendben ötödik stúdióalbuma, melyet 2007-ben, újrakeverve ismét kiadtak. Az album a rajongók egyik kedvence, annak ellenére (vagy talán pont azért), hogy ez egy sötét lemez. A három kislemez, amit kiadtak róla, nem lett túl nagy sláger, bár kiváló dalokat tartalmazott. Ez a Depeche Mode egyik legsötétebb albuma; az összes korábbi lemezükkel ellentétben ez a korong fókuszál a leginkább az együttes komor oldalára, ez talán a legkevésbé populáris.

A Question Of Time (koncert)

A Question Of Time (koncert)

A felvétel 2009-ben, Németországban készült. A dal eredetileg 1986. augusztus 11.-én jelent meg Nagy-Britannában, az eredeti videóklippje az első Depeche Mode klipp, amin Anton Corbijnnal dolgoztak. A szám eredetileg a DM 1986. március 17.-én megjelent, Black Celebration című stúdióalbumán szerepel.

Depeche Mode Zenék

Depeche Mode Zenék

Zenehallgatás a nap 24 órájában. Internetes weblapunkon a hazai és külföldi slágerekkel szórakoztatja hallgatóit. Csak egy kattintás és máris otthonodba, munkahelyre viszi a beat és a pop- zene mestereit, a rock hőseit, valamint a legújabb slágereket és a legnagyobb dance sikereket! Reméljük, ezekkel a felvételekkel felvidítunk, egy kis örömöt viszünk hétköznapjaidba.

Everything Counts

Everything Counts

Az Everything Counts kislemezt 1983. július 11.-én adta ki a Depeche Mode Angliában, ez volt a csapat nyolcadik ott kiadott kislemeze. 1983. november 2.-án megjelentették a Construction Time Again nagylemezükön is a dalt. A videóklippet Berlin környékén forgatták, Clive Richardson rendezésével.

In your room

In your room

A Depeche Mode Songs of Faith and Devotion című, 1993-as albumáról kiválasztott In your room videóklippjét az együttes barátja, Anton Corbijn rendezte, kinek neve mára összeforrt a DM-val. A videóklipp a szokásos, komor és melankólikus Depeche Mode érzést adja vissza, ahogy azt az együttestől megszokhattuk.

Never let me down again

Never let me down again

A Never Let Me Down Again szövege is szokás szerint tálcán kínálta a (félre)értelmezéseket: We're flying high/ We're watching the world pass us by/Never want to come down/Never want to put my feet back down on the ground (Magasab szállunk/Nézzük a világot, amint elhalad alattunk/ Sosem akarok lejönni/Sohasem akarom többé a lábam a földre tenni). A szám augusztus 24-ei megjelenése után néhány nappal az egyik NME-s firkász már górcső alá vette a dal értelmét: A Never Let Me Down Again furán hagyományos és nem lennék meglepve, ha valami köze lenne a drogokhoz: I'm taking a ride wirh my best friend/I hope he never lets me down again. (Utazom a legjobb barátommal/Remélem soha többé nem hagy cserben). Mindez nagyon imponáló - főleg a sor a nagy biztonságról, As long as I remember who's wearing the trousers (Amíg el nem felejtem, ki viseli a nadrágot). Főtörzs, a drogkereső kutyát... Alan Wilder bölcsen elutasította, hogy a Depeche Mode - rajongókat nevonják a zenekaron belüli folyamatos vitáikba, de ne szólj szám - hozzáállása mindennél többet mond zenésztársa viselkedéséről: Nem tudok Martin dalairól beszélni - ugyanannyira tudom, hogy miről szólnak, mint bárki más. Martin életmódjáról sem nyilatkozhatok, ha valaki erre akar választ kapni, őt kell megkérdezni.

Personal Jesus

Personal Jesus

A Personal Jesus sorban a 23. Depeche Mode kislemez Angliában, 1989. augusztus 29.-én jelent meg az országban és a slágerlista 13. helyéig mászott fel. A dalt helyett kapott a DM 1990. március 19.-én megjelent Violator című lemezén is, mely már a brit slágerlista 2. helyét is elérte. A videóklippet természetesen Anton Corbijn rendezte.

Shake The Disease

Shake The Disease

A dal eredetileg csak kislemezen jelent meg, 1985. április 29.-én, nagylemezen pedig a Catching Up with Depeche Mode válogatáslemezen. A Catching Up with Depeche Mode a Depeche Mode 1985-ben csak Észak-Amerikában megjelent válogatás albuma. Ahogy a címválasztás is sugallja, a válogatás lemez célja az volt, hogy megkísérelje felhívni az amerikai közönség figyelmét az együttes korábbi négy nagylemezére. Az albumon megtalálhatók mindazok a kislemezes számok, amelyek nem voltak elérhetők az egy évvel korábbi People Are People válogatáson, valamint a banda két legújabb B-oldalas száma a Flexible és a Fly on the Windscreen. A válogatás a The Singles (81-85) párja, mely egy hónappal korábban jelent meg Európában az addig kiadott kislemezes számokkal. A Catching Up With címre többek között azért esett a választás, mert Észak-Amerikában a számok többsége korábban nem jelent meg kislemezként.

Useless

Useless

A 34. brit kislemeze a Depeche Mode-nak az 1997-es Ultra lemezükön található Useless című számukhoz készült. Elviekben ez lett volna az utolsó Anton Corbijn által rendezett DM videó nyolc év közös munka után, mert a csapat szeretett volna más rendezőkkel is kísérletezni. Corbijnnal 2006-ig nem is rendeztek újabb klippet, de akkor a Suffer Well-lel mégis visszatértek hozzá.

Hirdetés
Wrong

Wrong

A holland Anton Corbijn még a négytagú Depeche Mode felállással kezdte együttműködését, de a Wrong című dal klipjét jegyző Patrick Daughters új szereplő a basildoni trió életében. Nem úgy a Baron Inc. titokzatos vezetője, aki lényegében, az elmúlt 20 esztendő meghatározó háttérembere.

Tuti menü