Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi oldalak képes leírás - Depeche Mode - DM.tlap.hu
részletek »

Külföldi oldalak - Depeche Mode - DM.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: depechemode.tlap.hu » Külföldi oldalak
Keresés
Találatok száma - 13 db
Albumajánló

Albumajánló

A Depeche Mode már túllépte a 35 millió eladott albumot. Ezen a weboldalon a csapat minden nagylemezének és válogatáslemezének (amikről tudjuk, hogy a DM esetében mindig tartalmaznak meglepetéseket, kiadatlan számokat) egy-egy rövid ismertetőjét, vagy nevesebb újságban megjelent kritikáját olvashatjuk.

Depeche Mode Forum

Depeche Mode Forum

Ezen a Depeche Mode fórumon gyakorlatilag bármit megbeszélhetünk az együttessel kapcsolatban, bárkivel a világon! Rengeteg téma van a fórumon, akár országokra is specializálva, koncertképek megosztása egymással és természetesen külön szekció Alan Wildernek, valamint a témán kívüli csevegésnek.

Depeche Mode Myspace

Depeche Mode Myspace

A Myspace közöségi portál mára egybeforrt a zenei kultúrával, szinte már nem is találunk olyan amatőr, vagy híres együttest, akinek ne lenne Myspace oldala. A Depeche Mode Myspace-oldalán minden információt megkaphatunk a csapatról és aktuális munkásságáról, belehallgathatunk a dalokba és nézegethetjük a képtárat. Első kézből a kaphatjuk a friss híreket, klippeket nézhetünk és megrendelhetjük az albumokat is!

Depeche Mode World

Depeche Mode World

A Depeche Mode World rajongói oldal folyamatosan frissülő turnéhírekkel szolgál a csapattal kapcsolatban, élvezetes böngészést ígér a koncertfotó szekcióban, valamint rengeteg izgalmas letöltenivalót. Komplett és minden kiadványra, kalózkiadványra kiterjedő diszkográfiával és fórummal is rendelkezik. A hírek szekció 2001-től van archíválva.

DM Blog

DM Blog

A Depeche Mode Blog témája leginkább a csapat diszkográfiája és a turnék körül forog. Ezek mellett találunk még sok információt a tagok szólókiadványairól, a Depeche Mode dvd-kről és különleges limitált kiadásokról, valamint olvashatunk az albumok mellé ajánlót is.

DM gyűjtőknek

DM gyűjtőknek

A legteljesebb Depeche Mode diszkográfia, az összes kiadvány és kalózkiadvány felsorakoztatása az interneten! Böngészhetjük a Depeche Mode lemezeit aszerint, hogy melyik országban került kiadásra, formátum (kazetta, cd, bakelit, kislemez) szerint, illetve típus (váogatás, remix, újrakiadás) szerint is. Az adatbázis 3876 kiadványt tartalmaz, ezekez összesen 4331 variációban, fanatikus gyüjtőknek kötelező oldal!

DM rajongói oldal

DM rajongói oldal

Egy újabb Depeche Mode rajongó oldala a világhálóról. A weboldal naprakész hírekkel, videókkal és koncertfotó galériával várja olvasóit. Nem utolsósorban az oldal felülete könnyen kezelhető, designja szép és találhatunk olyan érdekességeket, amit máshol nem.

DM TV

DM TV

Ezen az oldalon minden kedvenc Depeche Mode videónk egy helyen van! Könnyen böngészhető felületen keresztül érhetjük a klippeket, televíziós performanszokat, interjúkat és koncerteket. Ezeken felül ritka promóciós videókat is találhatunk, és kalóz, rajongói felvételeket!

Home - DM

Home - DM

Ezen a Depeche Mode-dal foglalkozó internetes portálon is rengeteg érdekességet és ritkaságot találunk a csapatról, munkásságukról, valamint az ex-tag Alan Wilderről és saját projectjéről, a Recoilról. Naprakész hírforrás és interjúgyűjtemény az oldal, információkkal a turnékról és aktuális eseményekről Dave Gahannel, Martin Gore-ral és Andy Fletcherrel, vagyis a DM-vel kapcsolatban!

Hirdetés
Hugo Fernboms

Hugo Fernboms

Rajongói Depeche Mode weblap Svédországból, angol nyelven. Az olvasó elolvashatja az együttes hosszú történetét, böngészheti a DM életművet (Minden album mellé ott vannak a dalszövegek is!), ráadásul az oldal alján nagyobb linkgyűjtemény található a fontos Depeche weblapokra mutatva.

Official Depeche Mode Merchshop

Official Depeche Mode Merchshop

Erről az oldalról abszolút mindent beszerezhetünk magunknak a Depeche Mode-dal kapcsolatban! Sok női és férfi póló között válogathaunk például, de vásárolhatunk a turnékönyvekből és egyéb apróságokból, amik közös kapcsolódási pontja természetesen mindig a Depeche Mode.

Official Depeche Mode Site

Official Depeche Mode Site

Az Official Depeche Mode Site a DM hivatalos angol nyelvű honlapja, innen első kézből értesülhetünk minden hírről a csapattal kapcsolatban! Az oldalon megtalálhatjuk az aktuális és régi turnék minden állomását, érdekességeket tölhetünk le és chatelhetünk akár a DM tagjaival is!

Pimpf - Depeche Mode

Pimpf - Depeche Mode

Ezen a francia Depeche Mode rajongói oldalon sok interjút találhatunk a csapattól, részletes biográfiát és történelmet, híreket és turnéinformációkat. Letölthetünk Depeche Mode betűtípusokat, winamp-skineket, filmeket és audio-fájlokat, valamint böngészhetjük a szerkesztő igen terjedelmes DM lemezgyűjteményét.

Tuti menü