Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Depeche Mode - DM linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Useless - Wrong [6. oldal]
részletek »

Depeche Mode - DM képes leírás: Useless - Wrong [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: depechemode.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 90 db
Useless

Useless

A 34. brit kislemeze a Depeche Mode-nak az 1997-es Ultra lemezükön található Useless című számukhoz készült. Elviekben ez lett volna az utolsó Anton Corbijn által rendezett DM videó nyolc év közös munka után, mert a csapat szeretett volna más rendezőkkel is kísérletezni. Corbijnnal 2006-ig nem is rendeztek újabb klippet, de akkor a Suffer Well-lel mégis visszatértek hozzá.

Waiting for the Night - DM

Waiting for the Night - DM

A lassú, borongós Waiting for the Night című dalt az 1990-es megjelenésű Violator stúdiólemezén adta ki a Depeche Mode, kislemezen nem jelent meg. Egy érdekes anekdota a dalról, hogy eredetileg Waiting for the night to fall volt a címe, de a borító nyomásakor nem fért ki a hosszú számcím és ezt már csak a kész példányokon vették észre!

Walking In My Shoes - DM

Walking In My Shoes - DM

A 28. kislemeze a Depeche Mode-nak a Walking In My Shoes lett, az 1993-as Songs Of Faith And Devotion nagylemezről. A kislemezt 1993. április 26.-án adták ki Nagy-Britanniában és az angol slágerlista 14. helyéig kúszott fel. A szöveget most is Martin Gore írta, a zenét pedig közösen Alan Wilderrel rakták össze.

Wrong

Wrong

A holland Anton Corbijn még a négytagú Depeche Mode felállással kezdte együttműködését, de a Wrong című dal klipjét jegyző Patrick Daughters új szereplő a basildoni trió életében. Nem úgy a Baron Inc. titokzatos vezetője, aki lényegében, az elmúlt 20 esztendő meghatározó háttérembere.

Wrong - DM

Wrong - DM

A Depeche Mode 2009. április 20.-án megjelent, Grammy-díjra jelölt Sounds of the Universe című albumának első kislemeze. A Wrong kislemeze 2009. február 24.-e óta vásárolható meg online és a brit slágerlista 24. helyéig tudott felkapaszkodni, itthon a 3. lett.

Tuti menü