Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alan Wilder - Recoil képes leírás - Depeche Mode - DM.tlap.hu
részletek »

Alan Wilder - Recoil - Depeche Mode - DM.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: depechemode.tlap.hu » Alan Wilder - Recoil
Keresés
Találatok száma - 7 db
A Módos Szintis - Alan Wilder

A Módos Szintis - Alan Wilder

Alan Wilder 1959 júniusának első napján, Londonban született. A középréteghez tartozó család harmadik fiúgyermeke már kiskorában érdeklődni kezdett a zene iránt. Szülei zongorázni tanították, amit nem igazán kedvelt, későbbi világhírűvé válásának azonban ez (is) része lett. Zenei érdeklődését a komolyzene mellett természetesen korának, a hetvenes éveknek zenéjének a legjelesebb előadói kötötték le, különösen az ekkortájt világhódító útjára induló Kraftwerk, de számos újhullámos előadó is.

Alan Wilder és Recoil fórum az Indexen

Alan Wilder és Recoil fórum az Indexen

Kötetlen beszélgetés Alan Wilder Recoil nevű projektjével - és természetesen közvetetten a Depeche Mode-dal - kapcsolatban az Index fórumán. Beszélgetésbe elegyedhetünk itt Alan Wilder más magyarországi rajongóival, a témával kapcsolatos eszmecserét folytathatunk másokkal.

Interjú Alan Wilderrel

Interjú Alan Wilderrel

Nem lenne igaz, ha azt mondanám, azért léptem ki 1995-ben a Depeche Mode-ból, mert elégedetlen voltam a zenével. Egyszerűen frusztrált a csapaton belüli kommunikáció szinte teljes hiánya. - hangsúlyozta a billentyűs-dalszerző, aki a Recoil április 16-i Diesel klubbeli koncertje kapcsán e-mailen válaszolt az MTI kérdéseire. A link alatt tovább olvashatjuk az interjút Alan Wilderrel.

Recoil (en)

Recoil (en)

Recoil is a musical project created by former Depeche Mode member Alan Wilder. Essentially a solo venture, Recoil began whilst Wilder was still in Depeche Mode as an outlet for his experimental, less pop-oriented compositions. Once he announced his departure from the group in 1995, Recoil was transformed from a small side-project into Wilder's primary musical enterprise.

Recoil (hun)

Recoil (hun)

Az ex-Depeche Mode tag, Alan Wilder a kiválása után alapította meg Recoil elnevezésű együttesét. A Recoil magyar weboldalán olvashatunk intejúkat Alantől, megnézhetjük a Recoil videoklppeket, böngészhetjük a diszkográfiát. Rengeteg kép közül válogathatunk és dalokat is hallgathatunk. A friss hírekről is folyamatosan tájékoztat minket a Hivatalos Magyar Recoil Portál.

Recoil Myspace (en)

Recoil Myspace (en)

A Myspace közöségi portál mára egybeforrt a zenei kultúrával, szinte már nem is találunk olyan amatőr, vagy híres együttest, akinek ne lenne Myspace oldala. A Recoil Myspace profil-oldalán minden információt megkaphatunk Alan Wilderről és munkásságáról, belehallgathatunk a dalokba és nézegethetjük a képtárat. Első kézből a kaphatjuk a friss híreket, klippeket nézhetünk és megrendelhetjük az albumokat is! Ráadásul még üzenhetünk is a Recoilnak, vagyis Alannek.

Some Strange Sites - Recoil

Some Strange Sites - Recoil

Ezek az oldalak Recoil, azaz Alan Wilder életéről és munkásságáról szólnak. A Depeche Mode zenei agyközpontja három szólóalbum után - egy nagyon hosszú Depeche Mode turné végeztével - lépett ki közmegdöbbenést kiváltva az együttesből, és azóta nem igazán sokat hallani róla. Pedig itt van, és alkot: az 1997-ben megjelent Unsound Methods című szólóalbuma remekül sikerült, sőt, sokak szerint jobban, mint a Depeche Mode 1997-es albuma, az Ultra. 2000 március 6.-án pedig megjelent egy hasonlóan érett albuma, a Liquid. Alan dalainak félelmetes hangzása és egyedi, pszichedelikus mélységekbe hatoló hangulata már sok Depeche Mode-rajongó szívéhez talált utat.

Tuti menü