Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Klubok képes leírás - Depeche Mode - DM.tlap.hu
részletek »

Klubok - Depeche Mode - DM.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: depechemode.tlap.hu » Klubok
Keresés
Találatok száma - 10 db
101-es klub

101-es klub

A 101-es klubot Kolláth Zsolt alapította 1996-ban. Az első buli a Jókai klubban volt, aztán sorra jöttek a további rendezvények - olyan helyszíneken, mint pl. Vörösmarty Művelődési Ház, Ferencvárosi Művelődési Központ, Rocktogon, Almássy Téri Szabadidőközpont, Santa Fe Music Pub, Saigon Cafe... Rengeteg együttes lépett fel akkoriban (Populär, New Generation, Pulzus, ...)

Bizarre Klub

Bizarre Klub

A győri Bizarre Klub rendszeresen szervez Depche Mode klubokat és tábort. A weboldalon folyamatosan tájékoztatnak rendezvényeikről és egyéb hírekről. Regisztrált tagként mi is beküldhetünk híreket, illetve használhatjuk a fórumot is, és még vicceket is találunk!

Blasphemous DM Club

Blasphemous DM Club

A Blasphemous Depeche Mode klub Józan-Géza lemezlovas és rendezvényszervező Depeche Mode bulija. Hosszú történelme alatt ez a Depeche Mode klub sok helyszín- és névváltozáson ment keresztül, de sikere töretlen. A weboldalon tájékozódhatunk a szervező egyéb rendezvényeiről is és megnézehetjük a bulikon készült képeket is.

DM Est

DM Est

A Depeche Mode Est első születésnap apropóján honlapunk is megújult - külsőleg és tartalmilag egyaránt... Galériánkban a megszokott Estképek és a Plakátok mellett, helyett kaptak Háttérképek. Az Estképek kibővült, a 2005. októberi és decemberi depeche mode est-eken készült, eddig nem látott, exkluzív buli fotóval is. A Linkek alatt pedig még néhány weboldalt ajánlunk szíves figyelmetekbe.

Escape Party

Escape Party

Az első Escape Party 2005. november 25-én került megrendezésre az egykori Base-ben (ma Fezen Klub), azzal a nem titkolt szándékkal, hogy szórakozási lehetőséget nyújtson a Székesfehérvár és környékén élő Depeche Mode rajongóknak, illetve mindazoknak, akik az együttest , illetve a hozzájuk közel álló muzsikákat kedvelik (synth pop, 80-as évek popzenéje, EBM, industrial... stb)...

Gyöngyösi Klub

Gyöngyösi Klub

A hossú múltra visszatekintő Gyöngyösi Depeche Mode Klub weboldala. Mindent megtalálunk itt a rendezvényeikről, a szervezőkről, olvashatunk beszámolókat és a böngészhetjük a feltöltött képeket. Az oldalnak hosszú vendégkönyve van, melybe bárki beírhat

Klub Miskolc

Klub Miskolc

1995-ben csaptam bele bulizásba Miskolcon átvéve a szervezést Szendi Attila barátomtól. A Bonanza feloszlása után nem állt meg a banzáj. Ákos is folytatta szólóban és-hát a Depeche Mode is aktívan nyomult, egyszóval igény volt rá. A Kis-Avason kezdtem a Factory Music Pubban majd később a Tiszti Klubban és a Béke Presszóban folytattam a bulizást egészen 2001-ig Czapár Gábor és Kalafusz Attila barátom önzetlen technikai segítségével. Egy-két bulit szerveztem még a Western Sörözöbe és a Bartók Béla Műv.Házba is. Miután felköltöztem Budapestre 2002-ben itt is elkezdtem szervezkedni régi kollégámmal Szendi Attilával. Sajnos ő másképp gondolta és kb. egy év bulizás után nyugdíjba vonultatta magát. Innentől egyedül nyomultam. Sikerült beilleszkednem a pesti DM Dj. szférába és jópár saját szervezésű Ákos Klub (Club Falcon) buli után csatlakoztam a Dj. Józan-Géza szervezte New Life Depeche Mode Club csapatához mely a Living Room nevű helyen üzemelt három teremben. Géza távozása után Denevér vette át a szervezést és a buli folytatódott tovább. Én az Ákos/Bonanza részlegért voltam felelős. A későbbiekben összebarátkoztam Dj. Andone-al is (101-Klub) és vele is számtalan bulit csináltam...

Magyarországi Depeche Mode Rajongói Klub

Magyarországi Depeche Mode Rajongói Klub

Tisztelt böngésző rajongó! Íme a The Hungarian Depeche Mode Fan Club, vagyis a Magyarországi Depeche Mode Rajongói Klub hivatalos honlapja (BANG)! Mielőtt bárki belevágna a böngészésbe, álljon itt néhány szó magáról a KLUBról, illetve annak tevékenységéről... A világ talán legnagyobb Depeche Mode rajongói klubja 1987 szeptemberében alakult, havonta tartja összejöveteleit, és a kezdetek óta töretlen lelkesedéssel működik. A KLUB ez évben ünnepelte 21. születésnapját, és már túl van 265 sikeresen lebonyolított rendezvényen. Klubestjeink 4-5 hetes időközönként követik egymást. Az egész éjszakát kitöltő klubestek (22:15-04:30) átlagos látogatottsága 1.100 fő. Az eltelt 21+ év folyamán több mint 285.000 látogatót fogadtunk. A KLUBnak kezdetek óta a Petőfi Csarnok ad otthont... l

New Life

New Life

A New Life Depeche Mode Klub weboldalán mindig értesülhetünk a klub következő rendezvényének helyszínéről és fellépőjéről. Emelett a New Life által szervezett Depeche Mode Táborról is mindig kaphatunk információt, a helyszínről, DJ-kről és programról.

Hirdetés
Savaria Fan Club

Savaria Fan Club

Nagyjából ezzel egyidőben indult el Szombathelyen a Körmendi úti Végállomás klubban, az akkori szervezés keretein belül a Depeche Mode Club &Electro Party rendezvénysorozat. Páran felsorakoztunk a rendezvény mögött, redszeres látogatói lettünk, és próbáltunk segíteni pár dologban. A rendezvények egészen 2004 végéig tartottak havi rendszerességgel, és a bulik egy idő után Savaria Depeche Mode FUN Club neve alatt futottak. A klub ment, a baráti társaság maradt, a Végállomás klub is közben jópár változáson és átszervezésen esett keresztül..

Tuti menü